[origo] címlaphírcentrumvásárlás[freemail]videaiWiW
60 után jót tehet a csontoknak a tesztoszteronpótlás

Az Amerikai Élettani Társaság idei konferenciáján bemutatott előzetes eredmények szerint a 60-85 éves férfi korosztályban az öt hónapig tartó tesztoszteronpótló kezelés nyomán kedvezően alakultak a csontok állapotát jellemző mutatók.

További híreink:

Újfajta orvosi megoldás tartós erekcióra Az impotencia is meglehetősen komoly probléma, de az ellentéte, a szaknyelven priapizmusnak nevezett tartós merevedés talán még kellemetlenebb helyzetbe hozhatja a férfiakat.
Otthoni vizsgálattal eldönthető a sterilizáció sikere Egy technológiai újítás lehetővé teszi, hogy az ondóvezeték-lekötésen átesett férfiak később otthonukban ellenőrizhessék a műtét eredményességét.
A dohányzás a merevedési zavarok első számú oka is lehet A napi egy doboznál kevesebb cigarettát fogyasztók körében 24%-kal, az ennél többet dohányzóknál pedig akár 39%-kal is nőhet a merevedési zavarok kialakulásának kockázata.
A felnőttkori körülmetélés nem válik a szex kárára A felnőtt korukban körülmetélt férfiaknak nem csökken a szexuális teljesítőképességük, és a szexszel járó élvezetet sem befolyásolja negatívan az eljárás.
Mi történik erekció közben? Az orvostudomány fejlődésének egyik meghatározó eredményeként értékelhető az a tény, hogy az utóbbi 10-15 évben az erekció és a férfi szexuális élete kikerült a misztifikum témaköréből.
Az egészséges szexuális élet jelentősége A nőkhöz hasonlóan a férfiaknál is végbe megy egy bonyolult hormonális alapokon nyugvó változás, amelynek korai megjelenése esetén beszélünk férfi klimaxról.
Mi történik az orvosnál? Háziorvoshoz, szakorvoshoz - urológus, andrológus - minden olyan esetben érdemes elmenni, amikor a merevedési zavar huzamosabb ideje fennálló probléma, és így megkeseríti a párok szexuális életét.

Felhasználónév:

Jelszó:

Elfelejtette jelszavát?  |  Regisztráció

AJÁNLÓ

Férfias problémák Férfiegészségről, férfiproblémákról szóló tartalmaink megtekinthetők itt

SZAVAZÁS

A merevedési zavar rendszeres előfordulása után mennyi időt várnak általában a férfiak, mielőtt gyógyulásuk érdekében urológus, andrológus szakorvos segítségét kérik?
  • Azonnal elmennek orvoshoz
  • 1-2 hónapot várnak, hátha a probléma megoldódik
  • Legalább fél évet várnak
  • Gyakran egy-másfél év is szorongással és kudarcélményekkel telik el, mire orvoshoz fordulnak
A szavazás állása
Záporok, zivatarok várhatók min: 7, 12 °C max: 17, 21 °C Záporok, zivatarok várhatók

PARTNEREK

MTI AFP

SZAKMAI PARTNEREK

Medical Tribune Magyar Orvosi Kamara