[origo] címlaphírcentrumvásárlás[freemail]videaiWiW
Mellnagyobbító plasztikai műtétek

Magyarországon a plasztikai sebészeti operációk közül a különböző mellműtétek a leggyakoribbak, ezeken belül is a mellnagyobbítás vezet a rangsorban. Cikkünkben bemutatjuk a legismertebb mellnagyob- bító műtétek és implantátumok fajtáit, beültetésének lehetőségeit és az esetleges szövődményeket.

További híreink:

A lézeres módszerrel történő szőrtelenítés során a szőrszálak végleg, fájdalommentesen eltüntethetőek. Részletes ismertetőnk az eljárásról.

Vitaminok és más hatóanyagok segítségével műtéti beavatkozás nélkül látványos és tartós eredmények érhetőek el a kopaszodó fejbőrön.

Az injekciókkal végzett kozmetikai kezelés lényege, hogy a botulinotoxin nevű hatóanyag elernyeszti az arc izmait, így kisimulnak rajta a ráncok és a gyűrődések.

A zsírleszívás módszere az 1980-as években terjedt el, ma a plasztikai műtétek 15-20 százaléka ilyen beavatkozás. Mikor és kinek érdemes választania ezt az eljárást?

A szemhéjplasztika különleges helyet foglal el az operációk között. Akár egy felvételi beszélgetés, akár ismerkedés során meghatározó lehet szemünk állapota.

A fülplasztikai beavatkozás megfelelő megoldást jelenthet mindazok számára, akiknek veleszületetten elálló, aszimmetrikus vagy deformálódott füleik vannak.

Az ultrahangos alakformálás egy olyan műtéti beavatkozás nélküli, fájdalommentes kezelés, amely hatékonyan veszi fel a harcot a narancsbőr és a helyi zsírfelesleg ellen.

Az orrplasztika ideális megol- dás mindazoknak, akik elége- detlenek az orruk formájával, nagyságával. A beavatkozást a sebészek rejtett metszése- ken keresztül végzik el.

A testből nyert zsírszövet se- gítségével helyreállítható lenne azon nőknek a melle, akiknek emlőrákos megbetegedésük miatt korábban el kellett távolítani mellüket.

Cikkünkben szakértő segítségével jártunk utána, milyen tényezőket kell figyelembe vennünk a megfelelő plasztikai sebész kiválasztásakor.

Már az ókorban is fontosnak tartották a testi hibák eltüntetését. Cikünkben a plasztikai sebészet történetének mérföldköveit tekintjük át.

A 20. század második felének és napjaink esztétikai módszereit, legfontosabb ilyen irányú fejlődési változásait tekintjük át, a mellplasztikai eljárásokra koncentrálva.

Felhasználónév:

Jelszó:

Elfelejtette jelszavát?  |  Regisztráció

AJÁNLÓ

SZAVAZÁS

Ön végeztetne magán plasztikai beavatkozást?
  • Nem, elégedett vagyok a külsőmmel
  • Igen, amint lehetőségem lesz rá
  • Valószínűleg igen, már barátkozom a gondolattal
  • Egyelőre nem gondolkoztam ezen, de elképzelhető
  • Nem, visszatartanak a kockázatok
  • Nem, távol áll tőlem a gondolat
A szavazás állása

PARTNEREK

MTI AFP

SZAKMAI PARTNEREK

Medical Tribune Magyar Orvosi Kamara