[origo] címlaphírcentrumvásárlás[freemail]videaiWiW

Fókusztéma

Új kampány a nők egészségéért

A gyermekszülés vagy a változókor során olyan változások következnek be a nők testében, melyek a látható és láthatatlan intim szervek és izmok működését negatív irányba befolyásolhatják. Annak érdekében, hogy a menopauza, illetve a szülés után egyre sérülékenyebbé váló egészséget és jó kondíciót minden nő megőrizhesse, az IBE Egyesület a Kontinenciáért májusban elindítja "Virágzó Női Egészség" elnevezésű kampányát.

Orvosi összefoglaló a petefészek cisztáról. Tudjon meg többet kialakulásának okairól, tüneteiről, felismeréséről, kezeléséről. Milyen megelőzési lehetőségek vannak?

A menstruáció zavara gyakori je- lenség, mert a havi vérzést érzékeny hormonális rendszerek szabályozzák, melyeket sok tényező befolyásolhat. Mit kell tudni róla?

A hüvelyfolyás kellemetlen, égő, viszkető, fájdalommal járó tünet, melynek hátterében általában a hü- vely baktérium-, vagy gombafertőzé- se áll. Orvosi jegyzetünk a témáról.

A mióma egy nagyon gyakori, a fogamzóképes korban lévő nők 20-25 %-ában előforduló elváltozás. Orvosi jegyzet a miómáról - kialakulása, okai, tünetei, kezelése.

Káros-e a hajfestés a terhesség és a szoptatás alatt? Hogyan őrizzük meg hajunk egészségét ebben az időszakban? Olvassa el összefoglalónkat!

Hányszor ajánlott hetente hajat mosni? Milyen sampont válasszunk a megfelelő hajápoláshoz? Mely tápanyagok segítik legjobban hajunk regenerálódását?

Magyarországon jelenleg 120 ezer meddő házaspár van: az esetek körülbelül 90%-ában azonosítható az eredménytelenség oka, érdemes tehát szakemberhez fordulni.

A terhesgondozás célja, hogy minden olyan kóros állapotot időben felismerjen az orvos, amely az anya, illetve a baba egészségét veszélyeztetheti

Minden olyan terhességet, amikor a megtermékenyített petesejt nem a méhüregen belül ágyazódik be, méhen kívüli terhességnek nevezünk - orvosi jegyzet a témáról.

A szülés időpontja életkorban egyre kitolódik, ezért fontos tisztában lenni a a veszélyeztetett terhesség során esetlegesen fellépő komplikációkkal, illetve ezek valószínűségével.

A magzati rendellenesség-szűrés nemcsak a magzat öröklődő beteg- ségeire terjed ki, hanem magában foglalja az egyéb, méhen belül kialakult betegségek szűrését is.

Milyen gyógyszereket szedhet egy kismama a terhessége alatt, és melyek azok a készítmények, amelyek alkalmazása semmilyen körülmények között nem ajánlott?

Felhasználónév:

Jelszó:

Elfelejtette jelszavát?  |  Regisztráció

AJÁNLAT

Lézeres szőrtelenítés Részletes ismertetőnk az eljárásról.
Ultrahangos alakformálás Fájdalommentes kezelés a narancsbőr és a helyi zsírfelesleg ellen.
Zsírleszívás, hasplasztika Mikor és kinek érdemes választania ezt az eljárást?

AJÁNLÓ

SZAVAZÁS

Eltölt-e Ön napi 30 percet testmozgással?
  • Igen, hetente 4 vagy több alkalommal
  • Igen, hetente 1-2 alkalommal
  • Igen, de rendszertelenül
  • Egyáltalán nem sportolok
A szavazás állása

PARTNEREK

MTI AFP

SZAKMAI PARTNEREK

Medical Tribune Magyar Orvosi Kamara