[origo] címlaphírcentrumvásárlás[freemail]videaiWiW
 

 

KÖNYVAJÁNLÓ

Médiaajánlat
[origo] egészség - Akinek fontos az egészsége


Az [origo] egészség rovata 2005 szeptemberében indult a [origo] Zrt. és a DigiScience Kft. együttműködésében. Az ismeretterjesztő-betegtájékoztató rovat célja, hogy naprakész, hiteles és közérthető információkat érhessenek el az interneten mindazok, akiket érdekel saját és családjuk egészsége, illetve közvetve vagy hozzátartozóikon keresztül érintettek egyes betegségekben.

Az [origo] egészség tartalmainak szakmai színvonalát garantálja, hogy orvosok és egészségügyi szakemberek állították össze, illetve ellenőrizték. A rovat népszerűségét és a rendkívül dinamikus fejlődést jól mutatja, hogy havonta több mint 300.000 olvasó keresi fel, és ezzel az indulás óta eltelt két és fél év alatt az egyik leglátogatottabb weboldallá nőtte ki magát az online egészségügyi tájékoztatás terén.

Töltse le médiaajánlatunkat PDF formátumban!


Elérhetőség:

Tájékozódás vagy ajánlatkérés kapcsán kérjük, küldjön e-mailt az ertekesites@origoegeszseg.hu címre, vagy keresse közvetlenül kollégánkat:

Bogár Attila
Mobil: (20)9341-703
Tel.: (26) 536-099
E-mail: bogar.attila@origoegeszseg.hu

Új elnöke van a Magyar Rákellenes Ligának

Az elnöki teendőkért mostanáig felelős Dr. Vasváry Artúrné helyett Prof. Dr. Simon Tamás látja majd el az egyesület vezetői feladatait. A HER2-receptort gátló terápiáról, valamint az érképződést gátló eljárás mechanizmusáról Dr. Szentmártoni Gyöngyvér onkológus tartott előadást.

További hírek:

Az akut tüdőkárosodás is kezelhetővé válhat

Akut tüdőkárosodás a tüdő bármilyen eredetű fertőzése vagy sérülése esetén kialakulhat, erre azonban ma még nem létezik hatékony gyógyszeres terápia. Csontvelői őssejtek segítségével viszont már sikerült megakadályozni a tüdőkárosodás kialakulását.

További hírek:

Még több hír>>

Elkerülhető a sugárterápia okozta sejtkárosodás

Kutatók egérkísérletek keretében teszteltek egy olyan új eljárást, amely megóvhatná az egészséges sejteket a rák kezelése során alkalmazott sugárterápia káros hatásaitól.

További hírek:

Még több hír>>

Természetes gyógymód bélgyulladásra

A Los Angeles-i Kalifornia Egyetem kutatói egy mostanában egyre népszerűbbé váló kezelési módszerrel próbálják leküzdeni a gyulladásos bélbetegségeket.

További híreink:

Még több hír>>


Tisztelt Látogatónk!

Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.

- A szerkesztők

Felhasználónév:

Jelszó:

Elfelejtette jelszavát?  |  Regisztráció

24 ÓRA HÍREI

Gyógyszer kereső    
     
 

AJÁNLÓ

Géndiagnosztika Géndiagnosztika Korszerű kockázatelemzés a magzati rendellenességek szűrésére.
Vastagbélrák, végbélrák Vastagbélrák Minden fontos információ a vastagbélrákról egy helyen.
Korszerű rákdiagnosztika A legkorszerűbb onkológiai diagnosztikai eljárások ismertetése

ONLINE SZOLGÁLTATÁSOK

Pirula Patika PirulaPatika Tekintse meg a teljes magyar gyógyszertári kínálatot! Ne áll- jon sorba, rendeljen hivatalos magyar gyógyszertárból!

AJÁNLÓ

COPD Orvosi jegyzet a krónikus obstruktív tüdőbetegségről.
Forrás: www.rsna.org Új eljárás segítheti a vastagbélrák kimutatását A vastagbél daganatos elváltozásait fénnyel kimutató új technológia.

AJÁNLÓ

SZAVAZÁS

Ön miért nem jár rendszeresen szűrővizsgálatokra?
  • Nem is tudok arról milyen lehetőségek vannak
  • Visszatartanak a kivizsgálással járó kellemetlenségek
  • Nem engedhetem meg magamnak a komolyabb fizetős szűréseket
  • A mindennapi rohanásban nem érek rá az egészségemmel foglalkozni
A szavazás állása
Záporok, zivatarok várhatók min: 7, 12 °C max: 17, 21 °C Záporok, zivatarok várhatók

PARTNEREK

MTI AFP

SZAKMAI PARTNEREK

Medical Tribune Magyar Orvosi Kamara