[origo] címlaphírcentrumvásárlás[freemail]videaiWiW

Fókusztéma

Hajápolási tanácsok

Hajunk állapota, ápoltsága belső egészségi állapotunkról is egyfajta tükörképet ad. Helytelen kezelés, hiányos táplálkozás vagy tartósan fennálló betegség és stressz hatására ugyanis megfakulhat, töredezetté válhat, súlyosabb esetben pedig kóros hajhullási folyamat is elindulhat. Hányszor ajánlott hetente hajat mosni? Milyen sampont válasszunk a megfelelő hajápoláshoz?

Káros-e a hajfestés a terhesség és a szoptatás alatt? Hogyan őrizzük meg hajunk egészségét ebben az időszakban? Olvassa el összefoglalónkat!

A haj számos okból kihullhat. A leg- különbözőbb betegségek velejárója, műtéti beavatkozások, vagy akár pszichés stressz következménye is lehet a hajhullás. Mit tehetünk ellene?

Az akne általában a fiatal korosztályt érinti. Kialakulásának hátterében a faggyúmirigyek túlműködése és gyulladása áll. Melyek a megelőzés és a kezelés lehetőségei?

Összefoglaló az emberi bőrről. Milyen különböző típusú és funkciójú rétegek építik fel bőrünket? Milyen funkciókat látnak el szőrszálaink, faggyú- és verejtékmirigyeink?

Felhasználónév:

Jelszó:

Elfelejtette jelszavát?  |  Regisztráció

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

SZAVAZÁS

Tudja-e Ön hány szál haja hullik ki átlagosan naponta?
  • Igen, 50 alatt
  • Igen, 50-100 között
  • Igen 100 felett
  • Nem tudom
A szavazás állása

PARTNEREK

MTI AFP

SZAKMAI PARTNEREK

Medical Tribune Magyar Orvosi Kamara