[origo] címlaphírcentrumvásárlás[freemail]videaiWiW
 

 

KÖNYVAJÁNLÓ

HÁTTÉRANYAGOK

Az operálhatatlan prosztatarákra is van remény

A Mayo Klinika orvosai hírlevelükben két olyan prosz- tatarákban szenvedő beteg esetét ismertették, akik egy klinikai vizsgálatban való részvételt követően daganatmentessé váltak. A két beteg előrehaladott, műtéttel nem gyógyítható stádiumban lévő prosztata- rák miatt részesült egy kombinált kezelésben.

További híreink:

A prosztatarák kiújulásának kockázata A lokalizált prosztatarák az esetek többségében kitűnő eredménnyel gyógyul a szokásos beavatkozások, vagyis a műtét és/vagy a besugárzás nyomán. A férfiak egy kisebb részében azonban visszatér a betegség.
Először sikerült klónozni a humán spermakötő fehérjéket A férfimeddőség újfajta kezelési módszerének kidolgozására nyílhat lehetőség a Molecular Human Reproduction című folyóirat hasábjain megjelent új tanulmány szerint.
A férfi meddőség és a hererák kockázata Összefüggést találtak a férfi meddőség és a he- rerák kialakulásának kockázata között: a ter- méketlen férfiak az eredmények szerint nagyobb valószínűséggel betegszenek meg hererákban, mint megtermékenyítésre képes társaik.
Eltűnhetnek a kopasz férfiak Már hazánkban is elérhető egy új, a korábbi módszereknél kíméletesebb hajbeültetési technika. Az eljárás során naponta 2000 új hajszál átültetése végezhető el, így egy teljesen kopasz fejtető 6-8 nap alatt rekonstruálható.
Az alacsony tesztoszteronszint is csökkentheti a nemi vágyat Bár a nemi vágy csökkenése és a merevedési za- varok általában összetett folyamatok eredménye- ként jelennek meg, néha az alacsony tesztoszte- ronszint miatt is kialakulhat hasonló probléma.

Felhasználónév:

Jelszó:

Elfelejtette jelszavát?  |  Regisztráció

24 ÓRA HÍREI

Gyógyszer kereső    
     
 

ONLINE SZOLGÁLTATÁSOK

Pirula Patika PirulaPatika Tekintse meg a teljes magyar gyógyszertári kínálatot! Ne áll- jon sorba, rendeljen hivatalos magyar gyógyszertárból!

AJÁNLÓ

SZAVAZÁS

Tudja-e Ön milyen ingyenes egészségügyi szűrési lehetőségek vannak hazánkban?
  • Igen
  • Nem, de érdekelne
  • Nem érdekelnek ezek a lehetőségek
A szavazás állása
Záporok, zivatarok várhatók min: 7, 12 °C max: 17, 21 °C Záporok, zivatarok várhatók

PARTNEREK

MTI AFP

SZAKMAI PARTNEREK

Medical Tribune Magyar Orvosi Kamara