[origo] címlaphírcentrumvásárlás[freemail]videaiWiW
A közös edzés boldogabbá tesz

Több boldogsághormon szabadul fel a közös edzés során, mintha ugyanazokat a feladatokat egyedül végezzük - állapították meg az Oxford Egyetem kutatói a Biology Letters című szaklapban megjelent tanulmányukban.

További hírek:

Nyári játszótéri balesetek Bár a legtöbb szülő jól tudja, hogy óvodás, de sokszor már kisiskoláskorú gyermekét sem tanácsos hosszabb időn keresztül felügyelet nélkül hagynia, még a leggondosabb odafigyelés mellett is előfordulhatnak kisebb vagy nagyobb balesetek.
Metabolikus szindróma: a férfiak duplán veszélyeztetettek Ma már minden 6. európai felnőttet fenyeget a metabolikus szindrómának nevezett "életmód- betegség", mely növeli a 2-es típusú cukorbeteg- ség, a szív - és érrendszeri betegségek rizikóját.
Forrás: http://www.flickr.com/photos/mikebaird/2913346926/Egészségdíj: divatba hoznák az egészséges életmódot A Médiaunió "Nincs de!" elnevezésű kampánya újabb mérföldkőhöz érkezett. Az országos kampány szervezői ezúttal olyan versenyre mozgósítják a lakosságot, melynek tétje maga az egészség.
A palackba nem zárt szellem Kanadában 2008-ban megtiltották a biszfenol-A (BPA) nevű vegyület cumisüvegek gyártásához történő felhasználását és néhány gyártó önkéntes módon egyéb felnőtt használatra szánt műanyag termékeiből is kivonta a BPA-t.
Fotó: FlickrÉvente ajánlott ellenőriztetni a privát kutak vizét A gyermekek különösen érzékenyek az ivóvíz okozta fertőzésekre, ezért a privát kutak vízminőségét rendszeresen ellenőriztetni kell - javasolják amerikai gyermekgyógyá- szok.
Még zsírdús táplálkozás mellett is jótékony hatású lehet a testedzés Az Illinois Egyetem kutatóinak legújabb tanulmánya szerint már az egyszerű, de rendszeres testmozgás is előnyös hatással van a hasra terjedő zsírszövet felépítésére.
A fogamzásgátló tabletták szedése lassíthatja a női izomtömeg növekedését Texasi kutatók elsőként foglalkoztak a fogamzásgátlóknak a női testfelépítésre és az izomzat gyarapodására gyakorolt hatásával egy rendszeresen végzett edzésterv mellett.
Női intimtorna vizeletvesztés ellen: új kampány a nők egészségéért A gyermekszülés vagy a változókor során olyan változások következnek be a nők testében, me- lyek a látható és láthatatlan, intim szervek és iz- mok működését negatív irányba befolyásolhatják.

Felhasználónév:

Jelszó:

Elfelejtette jelszavát?  |  Regisztráció

24 ÓRA HÍREI

ONLINE SZOLGÁLTATÁSOK

Pirula Patika PirulaPatika Tekintse meg a teljes magyar gyógyszertári kínálatot! Ne áll- jon sorba, rendeljen hivatalos magyar gyógyszertárból!

AJÁNLÓ

Antibiotikum helyett méz Hatékonyabb lehet az antibiotikumoknál a méz - állítják eredményeikre hivatkozva kutatók.
Milyen sportot érdemes választani Tippek a számunkra legideálisabb mozgásforma kiválasztásához.
Lelet-elemzés Kalkulátor a vér- és vizeletvizsgálatok leleteinek elemzésére.

SZAVAZÁS

Mikor volt Ön legutóbb tüdőszűrésen?
  • Rendszeresen, körülbelül évente járok
  • Néhány éve
  • Nem is emlékszem
A szavazás állása
Záporok, zivatarok várhatók min: 7, 12 °C max: 17, 21 °C Záporok, zivatarok várhatók

PARTNEREK

MTI AFP

SZAKMAI PARTNEREK

Medical Tribune Magyar Orvosi Kamara